В Сарнах відбувся черговий етап спортивної гри «Сімейні перегони. ОТГ»

 29.11.2017
Рівненська область

Чергові змагання в рамках третього етапу першого туру обласної спортивної гри «Сімейні перегони. ОТГ» відбулися в Сарненській ЗОШ №4. Тут працівники «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради разом з Відділенням Національного олімпійського комітету України в Рівненській області підготували для учасників програму з спортивних естафет та інтелектуального конкурсу, який має назву «Спортивні асоціації». Під час нього кожній з семи сімей потрібно було відгадати зашифровані в картинках слова.

В ході спортивних естафет всі колективи намагалися показати максимум своїх можливостей. На дистанціях, які були у формі зиґзаґу, діти та дорослі вправлялися з різноманітними спортивними м’ячами, гімнастичними обручами, скакалками, ракетками та іншим інвентарем. Тут в невеликому шкільному спортивному залі розгорнулося справжнє сімейне свято, де одночасно разом з батьками змагалися наймолодші учасники, які ще навіть не досягли шкільного віку.

Попри такий товариський настрій на змаганнях, під час виконання естафет кожен докладав максимум зусиль, аби хоч не декілька секунд випередити своїх суперників. Підсумком такого непоступливого налаштування стали дуже високі загальнокомандні результати, які продемонстрували всі колективи. Але переможець завжди може бути тільки один. Цього разу найкраще виступила сім’я Серко (Дубровицький район село Озерськ) і отримала право взяти участь у суперфіналі сезону, де влітку будуть змагатися переможці всіх турів змагань. Срібло виборола сім’я Кухоцьких (м. Сарни), а замкнула трійку призерів сім'я Гузоватих (м. Вараш).

Під час урочистого нагородження кожен учасник отримав сувеніри від організаторів, призери були нагороджені кубками, медалями та дипломами, а тріумфатори окрім можливості виступити в суперфіналі отримали ще й спортивні подарунки, які будуть допомагати їм готуватися до нових стартів.

[photo_gallery style="4" source="media: images/upload/2017/11/301.jpg,images/upload/2017/11/319.jpg,images/upload/2017/11/322.jpg" large="3" small="3"]