До Дня Святого Миколая в Гусятині відбулась традиційна першість з міні-футболу

 20.12.2017
Тернопільська область

Районне комунальне підприємство фізкультурно-спортивне товариство “Колос – Спорт для всіх” міста Гусятин, що на Тернопільщині, організувало проведення першості селища Гусятина з міні-футболу, присвячену Дню Святого Миколая, яка вже стала традиційною.

П’ять команд-учасниць, – команда Газокомпресорної станції, Гусятинської ДЮСШ, вулиці Тернопільська, любителі міні-футболу з Гусятинського коледжу ТНТУ ім. І. Пулюя та Гусятинського механічного заводу зустрілись у міні-футбольних баталіях.

Змагання проходили за коловою системою. Не зважаючи на холодну погоду, команди самовіддано боролись за перемогу. Ось, нарешті, й визначились найбільш підготовлені та найзгуртованіші спортивні команди.

А трійка команд-переможців виглядає так: перше місце завоювали гравці Газокомпресорної станції, друге місце виборов спортивний колектив Гусятинської ДЮСШ, третє місце посіла команда вулиці Тернопільська.

Команда-переможець нагороджена кубком та грамотами від організатора турніру – районного комунального підприємства фізкультурно-спортивного товариства “Колос – Спорт для всіх”.