«Диво-шашки»

 19.03.2015
Тернопільська область

На Тернопільщині відбулись обласні змагання серед школярів з шашок «Диво-шашки».

14-15 березня 2015 року у шахово-шашковому клубі „Авангард” м.Тернополя відбулись обласні змагання серед школярів з шашок „Диво-шашки”. Участь у змаганнях у складі трьох юнаків та одної дівчини 2001 року народження і молодші взяли не тільки команди Тернопільських шкіл № 14, 29 та 9, але й збірні Підгаєцького, Шумського, Теребовлянського, Бучацького, Тернопільського районів – команди вищеназваних районів традиційно беруть участь у цих змаганнях.

„Диво-шашки” проходили за коловою системою. Ігри проходили у сім турів з контролем часу кожній команді до завершення туру. Після двох днів „напружених” ігор з результатом 14 очок перемогу здобули хлопці та дівчата

Ласківецької ЗОШ Теребовлянського району, друге місце, набравши 12 очок. зайняли учні Звенигородської ЗОШ Бучацького району, третє місце, з підсумковими дев'ятьма очками, посіла команда Великогаївської ЗОШ Тернопільського району.

Головний суддя змагань – суддя І категорії – Олег Володимирович Іскра.

Переможці та призери обласних змагань серед школярів з шашок „Диво-шашки” отримали медалі та грамоти від організаторів – департаменту у справах сім'ї, молоді, фізичної культури і спорту Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”, шахово-шашкового клубу „Авангард”.