Любителі спорту від 16 і старші змагались у спортивному містечку на «Дзвонах Лемківщини»

 09.08.2017
Тернопільська область

Любителі спорту від 16 і старші з 4 по 6 серпня 2017 року змагались у спортивному містечку під час проведення ХVIII Всеукраїнського традиційного фестивалю лемківської культури, що проводиться в першу суботу та неділю серпня в урочищі «Бичова» поблизу міста Монастириськ Тернопільської області.

Управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільський обласний центр фізичного

здоров'я населення «Спорт для всіх »та сектор у справах сім ї, молоді та спорту Монастириської РДА провели змагання з волейболу, дворового футболу на майданчику «ЮКА», шашок та шахів, арм-спорту для всіх бажаючих, присвячені проведенню Всеукраїнських фізкультурно- оздоровчих заходів «Олімпійське літо».

Хоча сонячна погода та надвисокі температури створювали додаткові перешкоди учасникам змагань, учасники боролись за перемогу, з не меншим завзяттям, як учасники Чемпіонатів світу та Олімпійських ігор.

Баталії у різних видах спорту тривали з обіду аж до самого вечора.

А результати виявились такими.

У змаганнях з дворового футболу на майданчику ЮКА перше місце

виборола команда «Тоталі спайс»з Монастириська, друге місце посіла команда зі Зборова, третє місце виборов спортивний колектив «Терті пляцки» з Монастириська.

У змаганнях з волейболу перше місце завоювала команда із села Ковалівка Монастириського району, друге місце виборола команда

«Вікінги», третє місце посіла команда із села Задарів Монастириського району .

Любителі арм-спорту показали такі результати. Перше місце завоював

Володимир Кіндрат, друге місце завоював Василь Сандуляк, Ігор Шушереба.

У змаганнях з шахів серед дорослих перше місце виборов Михайло Ждиняк, друге місце завоював Анатолій Малтиз, третє місце посів Валерій Малтиз.

Юні любителі шашок показали наступні результати. Перше місце виборов Михайло Ждиняк, друге місце завоював Володимир Кіндрат.

Третє місце посів Тарас Мазур.

Організатори змагань нагородили переможців та призерів чудовими призами на згадку про участь у спортивному святі.