На Чортківщині відбулись спортивно-масові заходи з нагоди Міжнародного Дня Захисту дітей

 05.06.2019
Тернопільська область

1 червня 2019 у Парку культури та відпочинку імені Івана Франка міста  Чорткова відбулись спортивно-масові заходи з нагоди Міжнародного Дня Захисту дітей, які організували для дітлахів  Чортківська міська рада та Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”.

У зеленій зоні парку зібрались діти різного віку, аби позмагатись між собою та випробувати свої сили у різноманітних цікавих естафетах та розвагах.

Діти змагались в естафетах  “Біг змійкою”, “Баскетбол”, “Бокулінг”, естафеті з тенісними м'ячиками на спритність, Естафеті “Швидкі і спритні”, “Човниковий біг”, “Флорбол”, “Обручі”.

Кожен учасник мав змогу позмагатись у тих видах, які йому до вподоби та визначити, який вид спорту може обрати у майбутньому.

Хто з діточок взяв участь у більшій кількості естафет отримав відповідно більшу кількість “талонів здоров 'я” та вагоміші призи на згадку за участь у змаганнях.

Після підрахунку талончиків, завойованих учасниками у різноманітних  спортивних випробуваннях, працівники Тернопільського обласного центру нагородили учасників медалями,  відзнаками, та призами з логотипом “Спорт для всіх ”.

Діти отримали призи від Чортківської міської ради.