На Гусятинщині відбувся турнір з волейболу пам'яті Тетяни Сосновської

 30.05.2019
Тернопільська область

Вже вісім років як перестало битись серце відомої на Гусятинщині спортсменки, дбайливої матері, щирого товариша Тані Сосновської.

Щоб вшанувати пам'ять про неї, родичі, друзі,  спортсмени вже  сім років поспіль  організовують турнір з волейболу серед жіночих команд.   Аби позмагатись між собою,  в мальовниче місто над Збручем приїхали команди з міст: Камянець-Подільський, Хоростків  та Монастирськ.

Змагання відбувались на відкритому майданчику, а гарна погода та чисельні  шанувальники спонукали дівчаток демонструвати цікавий волейбол.

Переможці визначались в двох вікових групах. Кожна з команд мала юних волейболісток 2006-2007 та 2004-2005 років народження.

В цьому році у двох вікових групах перемогу святкували  господарки турніру, команди з Хоросткова (тренер А.Є.Здоровцова), другими, теж  у двох вікових групах  стали дівчата з Монастирська, третє місце просіли дівчата з Кам' янець –Подільського.

Переможців та призерів грошовими преміями від своєї родини нагороджували сини Тані Сосновської -Володимир та Євген.

Переможці та призери також отримали грамоти та відзнаки від Гусятинського районного комунального підприємства «ФСТ «Колос – спорт для всіх».