На Теребовлянщині відбулись змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний мяч»у середній віковій групі

 31.10.2017
Тернопільська область

26 жовтня 2017 року відбулися змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний мяч» у середній віковій групі серед загальноосвітніх шкіл Теребовлянщини, що на Тернопільщині.

В змаганнях прийняли участь спортивні колективи семи шкіл це: Теребовлянська школа №1,№2, Теребовлянська спеціалізована Школа-ліцей, Гумниська ЗОШ, Кровінецька ЗОШ, Плебанівська ЗОШ та Романівська ЗОШ.

Команди були поділені на дві групи: чотири та три команди. До фінальної частини змагань, згідно положення, виходило по дві команді з кожної групи.

А фіналі зустрілись команди Теребовлянської ЗОШ №1 та Кровінецької ЗОШ.

Спортивний поєдинок між командами-фіналістами в основний час не виявив переможця, рахунок був 2:2. Отож, після фінального свистка командам довелось вирішувати долю матчу в серії пенальті, у яких впенінішим почували себе Кровінецькі футболісти, які здобули перемогу з рахунком 6:5. Третьою стала команда ЗОШ села Романівка.

Команда - переможець нагороджена Кубком та грамотами від Теребовлянського Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а команди-призери отримали грамоти від організаторів.