На Тернопільщині «Олімпійське літо» завітало у села Остап 'є та Поділля Скалатської Об'єднаної Територіальної Громади

 16.08.2017
Тернопільська область

Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи «Олімпійське літо» завітали у села Остап'є та Поділля Скалатської Об'єднаної Територіальної громади.

Із самого ранку на стадіоні села Остап 'є зібралисть любителі дворового футболу на майданчику ЮКА, які організувались у команди з цікавими назвами, аби взяти участь у змаганнях та визначити, хто з них найсильніший та найспритніший.

Хлопці та чоловіки віком від 15 до 30 років протягом двох години змагались у підгрупах та визначали, хто з них наймайстерніший та найвправніший.

А місця розподілились таким чином. Перше місце виборола команда

«Єкологи», друге місце завоювала команда «Візерунки», третє місце посіла команда «Городниця».

Цього самого дня Скалатська міська рада, Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та Скалатський комунальний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» організували змагання також і в селі Поділля Підволочисьго району Скалатської Об'єднаної Територіальної громади. Під час святкування дня села тривали справжні спортивні «баталії»у дворовому футболі. Ось нарешті серед учасників змагань визначились переможці. Перше місце завоювала команда «Барселона», друге місце виборола команда «Збруч», третє місце посіла команда «Козаки».

Переможці та призери отримали грамоти від організаторів змагань та призи з логотипом «Спорт для всіх» від Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», а учасники - від Видавництва „Школярик”.