“Олімпійське літо” на Тернопільщині триватиме до кінця літа

 01.08.2019
Тернопільська область

30 серпня 2019 року працівники Тернопільського ОЦФЗН “Спорт для всіх” відвідали стаціонарний дитячий заклад оздоровлення та відпочинку “Барвінок”, села Мшанець, Зборівського району.

Чудова сонячна погода сприяла  гарному настрою у хлопчаків та дітей, які  із захопленням змагались в естафетах “Фрізбі” , “Мішечки”, “Боулінг”, та “Біг змійкою”. Окрім цього вони отримали рекомендації щодо здорового способу життя в рамках проведення інформаційно-пропогандистської кампанії “Червона картка”.

Усі діти нагороджені  відзнаками  та призи з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”, сертифікатами  та призами від Тернопільського обласного відділення НОК України, та призами від незмінного  спонсора - Видавництва “Школярик”.

Тернопільський обласний центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” на серпень цього року запланував проведення  цілої низки спортивно- оздоровчих заходів. Зокрема, 2-4 серпня пройдуть обласні  спортивних-масові  заходи, присвячені ХХ Всеукраїнському фестивалю лемківської культури “Дзвони Лемківщини”, в урочищі  «Бичова», що у Монастириському районі Тернопільщини.   Під час проведення фестивалю любителі спортивних активностей – дворового футболу на майданчику ЮКА та волейболу  матимуть змогу визначити найсильніших, найспритніших, та найбільш фізично та технічно підготовлених.

Також у серпні, протягом третьої табірної зміни,  заплановано проведення Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей в літній канікулярний період та заходів в оздоровчих таборах «Олімпійське літо». Працівники Тернопільського обласного центру фізичного здоров 'я населення

“Спорт для всіх” проведуть фізкультурно-оздоровчі заходи в  Міжгосподарському пансіонаті з лікуванням “Лісова пісня”, міста Борщів, в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку “Збруч”, смт.Скала–Подільська, Бощівського району, в дитячому оздоровчому закладі “Ромашка”, села Нирків, Заліщицького району, в  стаціонарному дитячому закладі оздоровлення та відпочинку “Барвінок”, села Мшанець, Зборівського району.

Олімпійське літо триває!