«Олімпійське літо» подорожує оздоровчими таборами Тернопільщини

 22.06.2017
Тернопільська область

Щойно завершилось спортивне свято в Оздоровчому комплексі «Лісовий», як звивиста лісова дорога привела працівників Тернопільського обласного центру фізичного здоров я населення «Спорт для всіх» прямісінько до дитячого стаціонарного оздоровчого закладу «Лісовий дзвіночок», що знаходиться неподалік від «Лісового», села Скоморохи, Бучацького району Тернопільщини.

Діти з нетернопінням чекали на проведення спортивного свята, також на цікаві призи від «Спорту для всіх» та Тернопільського обласного відділення НОК України.

Ось вже готові усі спортивні «станції» для поведення естафет: «Біг змійкою», «Ведення м яча», «Флорбол», «Боулінг», «Мішечки», кола для

попадання в ціль тарілочками «Фрізбі» та «Човнокового бігу», естафети з обручами та стрибки на скакалці. До речі, дехто з хлопчаків вперше навчились стрибати на скакалці, одним з дуже «дешевих» та ефективних засобів для тренувань дітей та дорослих.

 

Півтори години тривали різні спортивні забави та естафети, хлопці та дівчата із задоволенням випробовували себе в різних видах змагань, які потребують

від кожної дитини виявлення відповідних фізичних якостей.

Змагання у «Лісовому дзвіночку» викликали неабиякий ажіотаж. Декого з дітей навіть потрібно було зупиняти, щоб запобігти перевтомі.

 

Після завершення змагань хдопці та дівчата ортимали чудові призи від організаторів – Тернопільського обласного центру фізичного здоров я населення «Спорт для всіх», Видавництва «Школярик» та Тернопільського обласного відділення НОК України.