«Олімпійське літо» в гостях у дітлахів з оздоровчого табору «Сокіл»

 22.06.2017
Тернопільська область

20 червня із самого ранку Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи «Олімпійське літо» завітало у гості до маленьких «соколят», що відпочивають у заміському оздоровчому таборі «Сокіл» села Чорний ліс, Збаразького району, що на Тернопільщині.

Діти змагались в десяти різноманітних цікавих естафетах, що допомагають виявити, якими фізичними якостями краще володіє кожна дитина, адже, естафети розвивають різні фізичні якості: швидкість, спритність та витривались. Але фізичні якості розвиваються легко та непомітно для самої дитини під час ігор або спортивних випробувань. Окрім цього, під час змагань виховуються морально-вольові якості – не «пасувати» перед труднощами, наприклад, якщо програв у естафеті, то можна спробувати позмагатись ще і ще, поки не стаанеш першим.

Діти із захопленням змагались в естафетах, а деякі з випробувань вже стали в них улюбленими. А хто з дітей отримав за виграш більшу кількість «талонів здоров я», отримав і більшу кількість призів на згадку від Тернопільського обласного центру фізичного здоров я населення «Спорт для всіх» з логотипом центру, Тернопільського обласного відділення НОК України та Видавництва «Школярик».