«Олімпійське літо» завітало у «Лісову пісню»

 01.07.2015
Тернопільська область

«Олімпійське літо» впевнено крокує оздоровчими таборами Тернопільщини. 25 травня 2015 року, працівники Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» завітали до оздоровчого табору «Лісова пісня» Борщівського району, що на Тернопільщині, щоб влаштувати дітям спортивне свято.

Спочатку дітки із задоволенням виконали комплекс вправ ранкової зарядки. Після гарної розминки завжди виникає бажання позмагатись між собою у різних випробуваннях та естафетах. Придумавши назви своїм загонам-командам, зокрема, „Смайлики”, „ Розбишаки”, і т.д., діти з ентузіазмом почали змагатись в „Естафеті змійкою” , „Боулінг”, „Влучи у ціль”, „Стрибки на скакалці”, „ Човниковий біг”, і т.д.

Ось нарешті змагання добігли кінця. Та діти з нетерпінням чекають на свої, здобуті у боротьбі, нагороди. Найактивніші та найспритніші здобули медалі, всі інші дітки отримали відзнаки та призи з логотипом „Спорт для всіх”, ТОВ Видавництва „Школярик” та призи та сертифікати за участь в „Олімпійському дні” від Тернопільського обласного відділення НОК України.