«Олімпійське літо» завітало в оздоровчий комплекс «Лісовий»

 19.07.2017
Тернопільська область

Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей в літній канікулярний період та заходи в оздоровчих таборах «Олімпійське літо» завітали в оздоровчий комплекс «Лісовий», Бучацького району, що на Тернопільщині.

Діти, найбільш вдячна аудиторія, з нетерпінням чекали на анонсовані змагання та розваги .

Кожна дитина намагалась взяти участь у найбільшій кількості естафет – з ключками та флорбольним мячем, обводячи фішки на швидкість, улюбленій усіма дітьми естафеті з тарілочками «фрізбі», естафеті «човниковий біг», естафеті з ложками на спритність, попаданні у «дитяче» баскетбольне кільце, естафеті з обручами та стрибках на скакалці за 1 хв , імпровізованому «Боулінгу», та ін.

Близько двох годин діти випробовували свої сили та здібності у розмаїтті спортивних випробувань.

Діти, які взяли участь у більшій кількості естафет, вибороли найбільше нагород, але призи від організаторів отримали всі діти – учасники змагань, а їх було чимало – 195 учасників.

Усі учасники отримали призи з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоровя населення «Спорт для всіх», Тернопільського обласного відділення НОК України та Видавництва «Школярик».

В оздоровчому комплексі «Лісовий» також будуть проведені змагання з плавання для дітей, відповідно до проведення Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів для дітей у літній канікулярний період «Школа плавання».