Олімпійський день у Тернополі

 26.06.2019
Тернопільська область

У суботу, 22 червня 2019 року, в парку ім.Т.Г Шевченка відбувся Олімпійський день. Тернополяни взяли участь в легкоатлетичному забігу, символічному пробігу, забігу по вікових категоріях, майстер – класу з біатлону. 

Відбулися показові виступи танцювальних колективів та показові виступи та змагання з фігурної їзди на роликах, змагання з фрізбі.

Тернопільський обласний центр фізичного здоров 'я населення “Спорт для всіх” долучився до проведення “Олімпійського дня”. У парку імені Тараса Григоровича Шевченка відбулись змагання з вуличного баскетболу та дворового футболу на майданчику ЮКА. 

Юні тернополяни дуже люблять змагатись у вуличному баскетболі та дворовому футболі, та вже неодноразово брали участь у подібних змаганнях не тільки у місті Тернополі, але й в районних центрах Тернопільщини, де працівники обласного центру “Спорт для всіх” вже неодноразово організовували проведення спортивних свят та змагань на майданчику ЮКА та вуличного баскетболу.

Тернополяни різного віку взяли участь у різноманітних локаціях, та мали змогу вибирати той вид спорту, який їм до душі та до вподоби.