„ Олімпійський день” завітав у гості до „ Олімпійського літа”

 25.06.2015
Тернопільська область

23 червня Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей в літній канікулярний період „Олімпійське літо”, присвячені Олімпійському дню, відбулись ОТ „Лісова казка” с.Борщівка Лановецького району.

„Олімпійський день” розпочався з виконання дітьми ранкової зарядки- руханки під веселу ритмічну музику, що не тільки створило у дітей чудовий піднесений настрій, але й підготувало організм до занять фізичною культурою і спортом.

Після виконання руханки розпочалися змагання на десяти різних „станціях” на швидкість, спритність та витривалість. Кожна дитина обирала собі естафету, яка була їй до душі, а хто з діток хотів набрати більшу кількість перемог, тобто „талонів здоров 'я”, які можна отримати тільки за перше місце в естафеті, той мав змогу взяти участь у всіх випробуваннях, та ще й не один раз.

Діти із задоволенням змагались, мірялись силами, та з азартом збирали „талони здоров’я”. Після закінчення „Олімпійського дня” відбулась церемонія нагородження. Найбільш активні учасники змагань отримали медалі від Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”, а всі інші діти здобули відзнаки та призи з логотипом „Спорт для всіх”, зошит від ТОВ Видавництва „Школярик” та призи та сертифікати за участь в „Олімпійському дні ” від Тернопільського обласного відділення НОК України.