«Спорт для всіх в парках і скверах» завітав у Збараж

 11.05.2017
Тернопільська область

6 травня 2017 року Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи „Спорт для всіх” в парках і скверах” завітали у Збараж, що на Тернопільщині. Адже тут, на центральному майдані міста зібрались любителі вуличного баскетболу, щоб змістовно та корисно провести свій вільний час, позмагатись між собою та виявити, яка команда найсильніша та найпрофесійніша.

Команди „Сокіл”, „Збаразькі мавпи”, „Фенікс”, „Ельдорадо”, „Блискавка”,

„Нігери”, „Говерла” та „Динаміт” юнаків та дівчат від 16 років і старші взяли участь у турнірі зі стрітболу.

Кожну команду підтримували численні болільники, які оточили центральний майдан Збаража та гаряче підтримували „своїх”. Від собіду до вечора на майдані тривали „стрітбольні бої”, а результати виявились такими: перше місце серед юнаків виборола команда „Сокіл”, друге місце виборола команда „Говерла”, третє місце посіла команда „Збаразькі нігери”. Серед дівчат

перше місце завоювала команда „Динаміт”, друге місце виборола команда „Блискавка”.

Організували змагання: Збаразька міська рада, управліня економічного та агропромислового розвитку Збаразької райдержадміністрації, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”.

Переможці та признери отримали нагороди від Збаразької міської ради, управліня економічного та агропромислового розвитку Збаразької райдержадміністрації (Дрібніцов Олег Антонович).