Тернопільська дітвора змагається у «Дворових Олімпійських іграх»

 14.06.2017
Тернопільська область

У Тернополі на універсальних спортивних майданчиках вже третій рік поспіль проходять «Дворові олімпійські ігри». Таку ініціативу було започатковано в 2015 році Тернопільським міським центром фізичного здоров’я населення для дітей віком 10-12 років. «Наші заходи не тільки популяризують здоровий спосіб життя серед дітей та молоді, підвищують майстерність юних спортсменів, а й поширюють олімпійські ідеї серед молоді…», - зазначила директор Центру Галина Федорович.

 

Так, у травні на універсальних спортивних майданчиках, що на вулиці 15 Квітня, 35; вулиці Братів Бойчуків, 2; вулиці Вербицького, 6, відбулись турніри з міні-футболу. Впродовж червня заплановані змагання з міні-футболу та стрітболу на наступних майданчиках: 7 червня - вул. Старий Ринок, 3-5 (міні-футбол); 8 червня - вул. П. Орлика, 5 (міні-футбол); 13 червня - вул. 15 Квітня, 35 (стрітбол); 14 червня - вул. Вербицького, 6 (стрітбол); 20 червня - вул. Л. Українки, 19 (міні-футбол); 22 червня - вул. Братів Бойчуків, 2 (стрітбол); 29 червня - вул. Вербицького, 6 (фінал з міні-футболу). Початок ігор о 16 годині.

 

Як обіцяють організатори, на згадку всі учасники отримають подарунки від Тернопільського обласного відділення Національного Олімпійського комітету України та ТМ «Ласунка», напої від ТОВ «Микулинецькі напої».