У Теребовлі відбувся Всеукраїнський турнір з вільної боротьби, присвячений 50-річчю заснування вільної боротьби на Теребовлянщині

 14.12.2017
Тернопільська область

Теребовлянський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх»,

відділ освіти, Центр КіД м.Теребовля та Молодіжна міська рада

9-10 грудня 2017 року організували проведення Всеукраїнського турніру з вільної боротьби, присвяченого 50-річчю заснування вільної боротьби на Теребовлянщині.

Щоб помірятись силами в особистій першості до Теребовлі, що на Тернопільщині, приїхали команди зі Львова, Коломиї (Івано-Франківська область), Кам'янця – Подільського (Хмельницька область) та Скала – Подільська (Хмельницька область), гості з Молдови – міста Єдинці, та учасники з Тернопільщини: Теребовлі, Шумська, Збаража та Борщова.

У турнірі взяли участь 69 учасників, які змагались у 10 вікових групах. Два дні, поки тривав турнір, Теребовлянський спорткомплекс

«Колос» гомонів дитячими голосами, адже кожний учасник намагався виступити якнайкраще та показати свою фізичну та «технічну» підготовку.

Переможцями Всеукраїнського турніру з вільної боротьби, володарями золотих медалей, стали:

1. Дмитришин Роман (м. Львів)

2. Костюк Артем (м. Коломия)

3. Антонюк Андрій (м.Скала – Подільська)

4. Козак Олег (м. Коломия)

5. Климишин Констянтин (м. Львів)

6. Галайчук Валентин (м.Скала – Подільська)

7. Каракуць Леон (м.Теребовля)

8. Завінський Олександр (м. Теребовля)

9.Черніцький Дмитро (м.Теребовля)

10.Костецький Максим (м.Теребовля)

Переможцем в абсолютній першості Всеукраїнського турніру з вільної боротьби, присвяченого 50-річчю заснування вільної боротьби на Теребовлянщині, став Юрій Чорний з міста Теребовлі.

Переможці та призери усіх вікових груп отримали, завойовані у «спортивних поєдинках» грамоти та медалі від Теребовлянського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».