У Тернополі відбувся фінальний етап Міських та Обласних змагань „Мама, тато, я – спортивна сім'я”

 17.05.2017
Тернопільська область

З нагоди Міжнародного дня сім'ї 14 травня 2017 року відбулись обласні змагання „Мама, тато, я – спортивна сім'я”. Із самого ранку на спортивному майданчику зі штучним покриттям, що у парку Національного відродження, було людно та гамірно, адже тут „ відшліфовували” свою майстерність мами, тати, та діти – учасники змагань. Вони вправлялись у кидках на влучність тарілочками „фрізбі” та у „флорболі”, також „розминались” перед відповідальними змаганнями. Адже сюди, на ІІІ етап, потрапили найкращі – найспритніші та найспортивніші сім'ї – переможці міських та районних змагань „ Мама, тато,я – спортивна сім'я”. Команди-учасниці попередньо пройшли серйозний відбір - це внутрішкільні змагання – I етап, та II етап – міські змагання, які відбувались у мікрорайонах „Східний”, „Центр”, „Сонячний” та „Дружба”, та переможці районних змагань зі Скалата Підволочиського району, що на Тернопільщині.

У змаганнях взяли участь „найкращі”: сім'я Булич, - ТСШ №3, сім'я Руднік ТЗОШ №21, Паскевич -ТЗОШ №23, Бугай- ТЗОШ №24, сім' я Бісовських-ТСШ I ступеня повного дня з поглибленим вивченням основ економіки, сім'я Драпінських – ТЗОШ №20, сім' я Данелюк – м.Скалат, сім' я Такшантових – ТСШ №7, сім'я Полеванчук – ТНВК „Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – економічний ліцей №9 ім.І.Блажкевич”, сім 'я Мамаєвих – ТЗОШ №14.

Десять команд-учасниць змагались в естафеті „Мисливство”, „Флорбол”, „Човниковий біг”, „Боулінг”, „Садіння та збір картоплі”.

Учасники показали не тільки спортивну майстерність, але й вміння „концентрувати” зусилля на поставленому перед ними завданні, та виконувати завдання далі, навіть, якщо щось не виходить, боротись „до кінця” .

Болільники - сім'ї – учасників змагань, бабусі та дідусі, які прийшли вбролівати за своїхз дітей та онуків та просто перехожі, які спостерігали за змаганями, підтримували своЇ улюблені команди.

Після напруженої спортивної боротьби перше місце з результатом 15 очок виборола команда- неодноразовий переможець таких змагань сім 'я Булич – мама

Лілія, тато та син, обидва Ігори – представники Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченям іноземних мов. Друге місце з результатом 18 очок завоювала сім 'я Бугай – Тетяна, Володимир та син Владислав – представники Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24, третє місце, набравши 25 очок, посіла згуртована команда сім'ї Драпінських – Віктора, Юлії та їх сина Вадима, які представляли Тернопільську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №20.Четверте місце, з результатом 28 очок зайняла команда сім'ї Руднік – представники Тернопільської загальносвітньої школи І-ІІІ ступенів №21.

Одночасно з обласними змаганнями Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення нагородив грамотами і переможців міських змагань

„Мама, тато, я – спортивна сім'я”. Перше місце завоювала сім'я-Булич представники Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченям іноземних мов, друге – виборла команда сім' ї Бугай, представники Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №24, третє – посіла команда сім'ї Драпінських, які представили Тернопільську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №20.

Сім'я Булич представлятисме Тернопільщину на Всеукраїнському фестивалі „Мама, тато,я – спортивна сім' я,” який відбудеться з 29 по 31 травня цього року у м.Бердянськ Запорізької області.

Переможці та призери отримали грамотим медалі та призи від орнанізаторів змагань та спонсорів: компанії «VIKNAR’OFF», «Торговий дім «Карпатські мінеральні води», за що їм щиро дякують організатори, а сім 'ї – учасники отримали призи на згадку від Обласного центру „Спорт для всіх”.