«Веселі старти» у мікрорайоні «Сонячний»

 09.06.2015
Тернопільська область

5 червня «Веселі старти» серед вихованців дошкільних навчальних закладів м. Тернополя з нагоди святкування міжнародного Дня захисту дітей

відбулись у мікрорайоні „Сонячний” та стали завершальними.

„Веселі старти” проводились серед мікрорайонів міста Тернополя „Дружба”, „Аляска”, „Східний” та „Сонячний”. У змаганнях взяли участь 19 команд-учасниць, які гідно представили свої дошкільні навчальні заклади. Участь у міських змаганнях для більшості діточок стала великою подією у житті, адже вони змагались вперше та повинні були відмінно справитись перед поставленим завданнями – не тільки показати свою підготовленість до змагань, тобто свої фізичні якості, але виявити морально-вольові якості - сміливість, волю до перемоги, показати згуртований колектив – тобто бути одною спортивною командою – це все разом знадобиться їм у подальшому житті.

Сподіваємось, що такі змагання допоможуть дітям полюбити на все життя фізичну культуру та спорт.

Переможцем у мікрорайоні „ Сонячний” з результатом 8 очок стали юні спортсмени з ДНЗ №22, друге місце з таким самим результатом виборола команда НВК №28, третє місце, набравши 9 очок, завоювала команда ДНЗ №23, а команда із ДНЗ №31, маючи в активі 14 очок стала четвертою.

Всі учасники „Веселих стартів” нагороджені відзнаками, зошитами ТОВ Видавництва „Школярик” – від „Спорту для всіх” та солодкими призами Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення.

Організували змагання: управління освіти і науки Тернопільської міської ради, управління у справах сім’ї, молодіжної політики та спорту Тернопільської міської ради, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”, Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення.