«Веселі старти» завітали на масив «Східний»

 10.06.2015
Тернопільська область

Вже третій день поспіль на Тернопільщині проходять змагання „Веселі старти” серед дошкільних навчальних закладів м. Тернополя з нагоди святкування міжнародного Дня захисту дітей. Сьогодні, 4 червня „Веселі старти ” завітали на масив „Східний”. Тут зібрались дружні команди дитячих садочків №29,26,36,6,33 та 20, щоб випробувати свої сили, спортивну підготовленість та силу духу у боротьбі за перемогу.

Парад відкриття змагань відбувся на спортивному майданчику Тернопільської ЗОШ №14, але дощ змусив перенести змагання у приміщення спортивного залу, та це не зменшило спортивний дух та завзяття юних спортсменів. Цікавий та кольоровий калейдоскоп із захоплюючих різноманітних естафет змінювався один за одним. Всі діти дружно вболівали за виступ своїх рідних команд.

Час пробіг на диво дуже швидко, ось нарешті і довгоочікувані підсумки: перше місце з результатом 5 очок виборола команда ДНЗ №33, друге місце з підсумком 7 очок завоювали діти із ДНЗ №29, третє місце, набравши 10 очок, виборола команда ДНЗ №6, поступившись двома очками та отримавши у підсумку 12 очок, четверте місце посіла команда ДНЗ №20.

Всі учасники „Веселих стартів” нагороджені відзнаками, зошитами ТОВ Видавництва „Школярик” – від „Спорту для всіх” та солодким призами Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення.

Організували змагання: управління освіти і науки Тернопільської міської ради, управління у справах сім’ї, молодіжної політики та спорту Тернопільської міської ради, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх”, Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення.