Відкриття футбольного сезону на новому полі: рахунок 5:4 на користь футболістів с.Берева

 25.05.2015
Тернопільська область

17 травня 2015 року  у с. Гайворонка Теребовлянського району відбулась  велика  подія – вперше відкрився футбольний сезон на щойно збудованому футбольному полі.

 

Стараннями отця Івана Подоляка при сприянні місцевого орендатора пана Богдана Вовка та зусиллями місцевої футбольної команди відбулося посвячення та відкриття футбольного поля!

 

Духовенство,  не тільки  облаштовувало  футбольне поле, але й  придбало футбольну форму  для  команд та сітки на футбольні ворота, обладнання для футбольного поля.  Теребовлянський  районний центр фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх”  подарував м'ячі для ігор та тренувань.

 

Священник Іван Подоляк виступив з  проханням до директора Теребовлянського районного центру „Спорт для всіх” Ярослава Королюка запрошувати молодь села Гайворонка та інших сіл до участі у різноманітних змаганнях, які організовуватиме  Теребовлянський районний центр „Спорт для всіх”.

 

Вперше стадіон загомонів голосами, адже тут у день відкриття відбувся футбольний матч між командами с.Гайворонка та с.Бенева, який завершився з рахунком 5:4 на користь футболістів с.Берева.

 

Удачі вам дорогі меценати та учасники матчу, бажаємо процвітання Вашому селу та нехай заняття фізичною культурою і спортом  стануть стилем життя не тільки молоді, але й старшого покоління та дітвори!