Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей в рамках «Олімпійського літа» були проведені в ОТ « Збруч»

 01.07.2015
Тернопільська область

Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей „Олімпійське літо”, які проходять з 25 травня по 31 серпня цього року на стадіонах, спортивних майданчиках, літніх оздоровчих таборах та в місцях масового відпочинку населення відвідали ОТ „ Збруч”.

Дітки, що не вперше відпочивають у таборі, з нетерпінням чекають на справжнє спортивне свято, яке щоліта дарують їм працівники Тернопільського обласного центру „Спорт для всіх”.

Веселі естафети та розваги завжди чекають на дітлахів, а це завжди можливість позмагатись та спробувати свої сили у таких випробуваннях, яких можливо не було на уроках фізичної культури і школі. Тим паче, змагання проходять на свіжому повітрі, що дозволяє дітям поступово оздоровлюватись під час перебування в таборі, набирати „спортивної форми” та отримати за умови гарної погоди, такі необхідні для організму сонячні ванни. Однак спортивні змагання і цього разу вдались на славу. Діти виконували комплекс вправ ранкової зарядки, змагались на десяти різних „ станціях – естафетах” . Змагаючись, діти виховують не тільки фізичні, але й морально-вольові якості, зокрема, волю до перемоги.

На завершення діти отримали призи від організаторів – за активну участь у естафетах діти отримували „талони здоров’я”, які з після закінчення змагань обмінювали на призи та відзнаки від Тернопільського обласного Центру фізичного здоров'я населення „ Спорт для всіх”, ТОВ Видавництва „Школярик” та Тернопільського обласного відділення НОК України.