Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи «Олімпійське літо» відвідали «Лісову пісню»

 18.08.2017
Тернопільська область

14 серпня працівники Тернопільського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» відвідали стаціонарний оздоровчий заклад «Лісова пісня» Борщівського району.

Діти з нетерпінням чекали на спортивні змагання та цікаві естафети, адже ще трохи і скоро закінчиться «Олімпійське літо», не просте, а міцне та спортивне.

Учасники змагань, а їх було 104, з радістю поринули у цікавий та незабутній світ спортивних естафет та розваг. А випробовувати себе було у чому – це «Біг змійкою», «Ведення мяча», «Флорбол», «Боулінг», «Мішечки», «Фрізбі», «Човноковий біг», естафети з обручами та стрибки на скакалці, естафети на спритність.

Чудова сонячна погода сприяла змаганням. Здоров'я та чудовий бадьорий настрій отримали не тільки усі учасники спортивних випробувань, але й організатори та судді.

Найбільш активні хлопці та дівчата отримали чудові призи від Всеукраїнського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» з логотипом «Спорт для всіх», але ніхто з учасників змагань не залишився без призів – вони отримали відмінні зошити від Видавництва «Школярик».