ІІ фестиваль «Рух заради гармонії» пройшов у Луцьку

 10.04.2015
Волинська область

7 квітня. в торговельно-розважальному центрі «ПОРТ СІTY» на багатофункціональній арені «Generator» Волинський обласний та Луцький міський центри фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради, управління освіти Луцької міської ради, Фонд волонтерів України спільно з управлінням у справах молоді та спорту обласної державної адміністрації провели ІІ фестиваль «Рух заради гармонії» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я. Мета даного заходу – залучення населення області до рухової активності, систематичних занять фізичною культурою та пропаганда здорового способу життя .

На урочистому відкритті усіх присутніх привітали заступник начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Ігор Дмитришин та координатор Фонду волонтерів України Хрячкова Ірина.

 

Спортсмени й артисти порадували учасників фестивалю своїми показовими виступами, у яких продемонстрували свою майстерність й талант у танцях, бойових видах спорту, художній гімнастиці, фітнесі, акробатиці, футболі , боксі та різних видах боротьби надихаючи усіх до занять спортом.

На арені виступали танцювальні колективи «Радість», «Колорит», колектив фітнес – центру «FIT CURVES», вихованці школи ДЮФШ «Волинь», школи Козацького гарту, дитячих юнацьких спортивних шкіл «Спартак», «Динамо», «України», відділення боксу ДЮСШ №2 Луцької міської ради, баскетбольного клубу «Волиньбаскет», хореографічного клубу «Первоцвіт», спортсменки відділення акробатики ОДЮСШ, обласної ДЮСШ з видів боротьби та спортивних груп Луцького міського центру ФЗН «Спорт для всіх».

Після святкової програми було проведено флешмоб «Живи та рухайся» серед учнів Луцьких загальноосвітніх шкіл, учасників фестивалю, а також усіх бажаючих. Під час руханки в рамках Всеукраїнської акції «Пліч о пліч» організаторами заходу було зроблено фото з написом «Луцьк» у знак злагодженості дій та єднання усієї родини «Спорт для всіх». Флешмоб відбувався під керівництвом вчителя Луцької гімназії №18 Кочубей Людмили Володимирівни.

На цьому приємні сюрпризи не завершилися. На святі здоров’я й спорту були присутні Волинські олімпійці – ЗМСУ з важкої атлетики Надія Миронюк, МСУМК з легої атлетики Надія Боровська , МСУМК з велоспорту Олена Цьось та МСУМК з важкої атлетики Микола Гордійчук, з якими з задоволенням фотографувалися лучани. А на завершення заходу відбувся розіграш призів від спонсорів та організаторів заходу.

Загалом у заході взяло участь 651 учасник

Висловлюємо щиру подяку спонсорам, які надали фінансову підтримку та призи для розіграшу лотереї - Фонду волонтерів України, ТзОВ виробниче обєднання «Врода», Львівській майстерні шоколаду, мережі сімейного каже «Дядя піца», мережі фітнес-центрів «JoyFitness » та « FIT Curves», а також ТзОВ « ПОРТ СІТІ груп» за безкоштовно надану багатофункціональну арену «Generator» для проведення заходу.