ІV фестиваль кубку – АМФВ з міні футболу серед аматорських команд «Ярмарок футзалу»

 13.11.2017
Волинська область

В місті Луцьку в спортивно-розважальному комплексі «Адреналін Сіті» відбувся ІV фестиваль кубку – АМФВ з міні футболу серед аматорських команд «Ярмарок футзалу».

Фестиваль організовували Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Асоціацією міні-футболу (фут залу) Волині.

Фестиваль проводився з метою залучення населення області до систематичних занять фізичною культурою і спортом, організації змістовного дозвілля громадських організацій, пропаганди здорового способу життя, протистояння шкідливим звичкам у суспільстві, а також розвиток міні-футболу в області та зміцнення дружніх стосунків між спортсменами-аматорами.

Щороку рівень змагань зростає і перемога в дводенних перегонах стає доволі престижною. У Фестивалі «Ярмарок фут залу» прийняло участь близько 240 учасників з м. Луцька та Волинської області.

У результаті напружених ігор де кожна команда не поступалась жодним сентиментом футбольного поля та кубок завоювала команда МФК «Бренд», ІІ місце команда «Аграмад», ІІІ місце команда КамазА «Агро-Пакко», ІV місце посіла команда «Модерн-Експо» та V місце команда «Стела».

Переможці та призери Фестивалю були нагороджені кубками, грамотами, дипломами, та призами від організаторів та спонсорів заходу.