«Олімпійське літо» у таборі «Сонячний»

 20.08.2019
Волинська область

19 серпня 2019 року  в с. Гаразджа Луцького району пройшли фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи в дитячо-оздоровчому таборі «Сонячний» за Всеукраїнською програмою «Олімпійське літо».

Метою даного  заходу є залучення дітей у літній канікулярний період до занять фізичною культурою та спортом та пропаганда здорового способу життя.

Працівники Центру організували спортивну програму заходу яка складалась з чотирьох спортивних естафетах «Веселі старти», стрибки на скакалці, силомір та дартсу.

Всього у спортивному святі взяло участь 40 учасників, які знаходились на оздоровленні.

Також, у рамках заходу, працівники Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» провели Всеукраїнську інформаційно-профілактичну акцію «Відповідальність починається з мене» та інформаційно-пропагандистську кампанію «Червона картка». Метою яких є пропаганда здорового способу життя, формування серед дітей та молоді усвідомлення потреби систематичних занять фізичною культурою і спортом, популяризація активного дозвілля, профілактика негативних проявів у суспільстві шляхом залучення громадян до занять фізичною культурою та спортом.

Після завершення свята найактивніші учасники отримали призи та дипломи за активну участь у заході від Всеукраїнського та Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» та відділення НОК України у Волинській області.