«Олімпійське літо» завершується на Волині

 31.08.2017
Волинська область

Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» закінчив проводити в області заходи за Всеукраїнською програмою «Олімпійське літо». Проводились вони з 25 травня по 31 серпня 2017 року на стадіонах, спортивних майданчиках, у літніх дитячо-оздоровчих таборах, парках і місцях масового відпочинку та проживання населення. Метою даного заходу є залучення дітей у літній канікулярний період до занять фізичною культурою та спортом, пропаганда здорового способу життя, а також організація активного та змістовного дитячого дозвілля.

Працівники Центру завершили Всеукраїнську програму «Олімпійське літо» в дитячо-оздоровчому таборі «Сонячний», що знаходиться в с. Гаразджа Луцького району.

Спортивна програма заходу включала змагання у спортивних естафетах «Веселі старти», стрибки на скакалці та крутіння обруча.

Всього у спортивному святі взяло участь 60 учасників, з них 14 дітей з Донецької області та 10 з Дніпропетровської області, які знаходились на оздоровленні.

Також, у рамках заходу, працівники Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» провели Всеукраїнську інформаційно-профілактичну акцію «Відповідальність починається з мене» та інформаційно-пропагандистську кампанію «Червона картка». Метою яких є пропаганда здорового способу життя, формування серед дітей та молоді усвідомлення потреби систематичних занять фізичною культурою і спортом, популяризація активного дозвілля, профілактика негативних проявів у суспільстві шляхом залучення громадян до занять фізичною культурою та спортом. Протягом усього свята діти читали інформаційні брошури та активно обговорювали нову інформацію з однолітками.

Дітки зізнаються, що отримали безліч позитивних емоцій цього дня, а також завдяки інформаційним буклетам дізналися багато корисного про вплив шкідливих звичок на організм.

Після завершення свята найактивніші учасники отримали призи та дипломи за активну участь у заході від Всеукраїнського та Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх».