«Олімпійський день» на Світязі

 21.06.2017
Волинська область

14-16 червня 2017 року в дитячо-оздоровчих таборах «Супутник» села Світязь та «Світязь» села Пульмо відбулися фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи «Олімпійський день» за Всеукраїнською програмою «Олімпійське літо».

Спортивне свято для 345 дітей організували працівники Волинського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» спільно з працівниками оздоровчих таборів.

Заходи проходили в два етапи. Перший – загально-фізична підготовка, яка включала метання тенісного м’яча, стрибки з місця, підтягування на перекладині, віджимання в упорі лежачи. Другий етап – спортивні естафети, конкурси з м’ячем, скакалкою, змагання з настільного хокею, дартсу, перетягування линви та вікторина на олімпійську тематику.

По завершенню змагань учасники отримали призи та грамоти від Волинського обласного центру фізичного здоров‘я населення «Спорт для всіх»

До слова, Всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи «Олімпійське літо», які організовують працівники Волинського обласного та місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» до 31 серпня 2017 року на стадіонах, спортивних майданчиках, у літніх оздоровчих таборах, парках, скверах і місцях масового відпочинку та проживання населення.