«Олімпійський день» у дитячому таборі «Світанок» ім. О. Кошового

 03.07.2019
Волинська область

21 червня 2019 року відбувся щорічний спортивно-видовищний захід – «Всеукраїнський Олімпійський день» на базі дитячого закладу «Світанок», с. Дачне.

Головною метою заходу є розвиток олімпійського руху в Україні, поширення ідей олімпізму серед громадян, пропаганда здорового способу життя, залучення широких верств населення до регулярних занять фізичною культурою та спортом. Першочергове завдання, організаторів – привернути увагу загалу та зацікавити до участі у біговій програмі, естафетах та конкурсах.

Загалом у олімпійському забігові, естафетах та конкурсах взяли участь 4 загони, а це 114 дітей віком від 9 до 15 років.

За підсумками змагань переможці отримали іменні грамоти, призи та літературу на спортивну тематику від ГО «Відділення НОК України у Волинській області», та сувеніри – блокноти та значки, від центру «Спорт для всіх».     

Ще одним із завдань, яке було виконане в рамках Всеукраїнського олімпійського дня у «Світанку», стала обласна інформаційно-пропагандистська акція «Червона картка» – «Реальність починається з тебе!». Згідно пропагандистського заходу проведено інформування та заохочення дітей до здорового способу життя.