Пропаганда здорового способу життя та рухової активності!

 16.05.2019
Волинська область

Суттєву роль в інформуванні населення щодо визначених питань пропаганди здорового способу життя та рухової активності відіграє соціальна реклама, яка має позитивний вплив на ставлення різних вікових груп та категорій громадян до необхідності збереження власного здоров’я та необхідності соціально відповідального ставлення до себе і навколишнього світу.

З метою реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в області на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація», Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» розробив та розповсюдив соціальну рекламу, що спрямована на досягнення суспільно корисних цілей та популяризації загальнолюдських цінностей, таких як здоров’я, а також яка покликана залучати населення області до рухової активності, систематичних занять фізичною культурою і спортом, здорового способу життя, протидії шкідливим звичкам, збереження соціальної та генетичної цінності людства.

На вул. Винниченка 6 Б, 16 А та просп. Соборності 101 А міста Луцька можна ознайомитися з сіті-лайтами, що пропагують утвердження здорового способу життя та рухової активності за місцем навчання, проживання та відпочинку населення області.

Волинський обласний центр ФЗН «Спорт для всіх» закликає волинян потурбуватися про своє здоров’я і займатися фізичною культурою та спортом, вести рухову активність впродовж свого життя!