Семінар-нарада місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх»

 18.09.2019
Волинська область

13 вересня 2019 року в місті Луцьку відбулась нарада директорів місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх» та фахівців з організації спортивно-масової роботи за місцем проживання та відпочинку населення.

Із вступними словами до присутніх звернулися директор Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Володимир Новосад який подякував за роботу та привітав всіх присутніх з Днем фізичної культури і спорту України, а також відзначив, за сумлінну плідну працю, вагомий особистий внесок у розвиток масової фізичної культури та спорту з а місцем проживання і відпочинку населення області та з нагоди професійного свята Дня фізичної культури та спорту, фахівців місцевих центрів Оксану Ящук з міста Луцька та Лілію Бранчук з міста Володимира-Волинського. Після чого ознайомив присутніх з результатами виконання місцевими центрами ФЗН «Спорт для всіх» Державної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на період до 2020 року за Всеукраїнськими Положеннями Міністерства молоді та спорту України та Всеукраїнського центру ФЗН «Спорт для всіх» за І-е півріччя 2019 року.

Також в ході наради обговорили організаційні питання по агітаційно-пропагандистській роботі місцевих центрів ФЗН «Спорт для всіх» по висвітленню своєї діяльності у ЗМІ та створення груп (сторінок) у соціальних мережах, проектах з формування здорового способу життя дітей та молоді та проведення Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів у ІІ-му півріччі 2019 року.

Після закінчення семінар-наради всі присутні прийняли участь в обласних урочистостях з нагоди професійного свята. За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток фізкультурно-оздоровчої та спортивної діяльності населення за місцем проживання та в місцях масового відпочинку на території Волинської області, високий професіоналізм та з нагоди 15-ої річниці від Дня заснування Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Ігор Дмитришин відзначив подякою Володимира Новосада. Також грамотою відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації було відзначено заступника директора ВОЦФЗН «Спорт для всіх» Альону Ковальчук за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та з нагоди професійного свята – Дня фізичної культури і спорту України.