«Спортивна зима» завітала у Рожищенський притулок

 27.02.2015
Волинська область

26 лютого 2015 року Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх провів фізкультурно-оздоровчі заходи за програмою «Спортивна зима» у Рожищенському притулку служби для дітей служби у справах дітей Волинської області. Мета даного заходу – залучення дітей, які потребують особливого піклування, до занять фізичною культурою та спортом, організація змістовного дозвілля підлітків, пропаганда здорового способу життя як основного чинника запобігання шкідливим звичкам..

Працівники центру провели змаганнях з шахів та настільного хокею серед дітей притулку. Усі вихованці закладу виявили бажання позмагатись за звання найсильнішого. Перемогу у змаганнях з шашок виборов Благодир Василь, друге місце посіла Радчук Іванка, третє – Сташук Ігор. У змаганнях з настільного хокею місця розподілились наступним чином: І - Благодир Василь, ІІ – Ришко Едуард, ІІІ - Калінчик Артем.

Усі учасники заходів були відзначені атрибутикою Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а переможці та призери були нагороджені дипломами та призами від організаторів змагань від організаторів змагань.