«Спортивне сузір’я – 2017» в місті Луцьку

 29.12.2017
Волинська область

27 грудня 2017 року в спортивно-оздоровчому комплексі «Адреналін-СІТІ» Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Волинським регіональним центром з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспортом» провели спортивне свято - церемонію нагородження найкращих у сфері фізичної культури та масового спорту, які у цьому році доклали немало зусиль для того щоб якнайбільше залучити до занять фізичної культурою і масовим спортом населення нашої області від дошкільнят до людей поважного віку за місцем проживання та в місцях масового відпочинку, а також найкращих спортсменів та тренерів Волинського регіонального центу з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт».

З привітальним словом виступили: директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад, виконуючий обов’язки начальника Волинського регіонального центу з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» Віктор Галан-Влащук та начальник Волинського обласного відділення фізичного комітет МОН України Олександр Манах ін.

У заході прийняли участь працівники місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а також переможці та призери обласних та Всеукраїнських заходів та огляд конкурсів.

На святі для учасників заходу з культурною програмою виступили студенти Луцьких академії та коледжу рекреаційних технологій і права.

Нагородження переможців проходило у номінаціях за підсумками проведення:

1. Обласні спортивно-масові заходи в зимовий період «Спортивна зима» серед дошкільних навчальних закладів, загальноосвітніх шкіл та місцевих центрів:

- ДНЗ «Веселка» с. Жидичин Ківерцівського району;

- «ЗОШ І-ІІ ст. с. Мельники-Мостище Камінь-Каширського району;

- КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Конкурс малюнку серед ДНЗ – Дарина Боярчук та Данило Бояркук, серед ЗОШ – Тетяна Чухалевич.

 

2. Обласний огляд-конкурс «Рух заради здоров’я» на краще проведення ранкової гімнастики серед дошкільних навчальних закладів та гімнастики до занять у загальноосвітніх навчальних закладах області з нагоди Всесвітнього дня здоров’я:

Серед міст та районів:

- Нововолинський ДНЗ № 4 «Берізка»;

- Нововолинська гімназія.

Серед об’єднаних територіальних громад;

- Смолигівський ДНЗ «Казка» Луцького району Смолигівської територіальної громади;

- НОК ЗОШ І-ІІІ ступенів, села Льотниче Володимир-Волинського району Зимнівської територіальної громади.

 

3. Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» по облаштуванню спортивних майданчиків за місцем проживання та відпочинку:

І місце – м. Луцьк;

ІІ місце – м. Нововолинськ;

ІІІ місце – Горохівський район.

 

4. «За краще проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів в місцях відпочинку населення за Всеукраїнською програмою «Олімпійське літо» - дитячо-оздоровчий табір «Супутник», село Світязь Шацького району, «Школа плавання» - дитячо-оздоровчий табір «Оберіг», село Уховецьк Ковельського району.

 

5. «Кращий фахівець з організації та проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів за місцем проживання та відпочинку населення:

- Трубніков Олег Валентинович – методист освітньої галузі здоров’я та фізичної культури Ківецівської районної державної адміністрації;

- Кондисюк Ярослав Сергійович – фахівець розвитку фізичної культури і спорту Зимнівського сільського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

6. Обласний огляд-конкурс на краще проведення фізкультурно-оздоровчих та масових заходів серед дошкільнят «Веселі старти» з нагоди міжнародного дня захисту дітей:

- Дошкільний підрозділ НОК «ЗОШ І-ВІІ ст. – ДНЗ с. Городок Маневицького району, Прилісненськох об’єднаної територіальної громади.

 

7. «ІІ обласний конкурс серед працівників засобів масової інформації на краще висвітлення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів 2016» в номінаціях:

«Найкращий репортаж» - Волинська обласна державна телерадіокомпанія;

«Найкраще висвітлення у друкованих періодичних виданнях» - газета «Волинь Нова»;

8. Обласний огляд-конкурс місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи за місцем проживання та відпочинку населення області

І місце – КЗ «Луцький міський центр ФЗН «Спорт для всіх»;

ІІ місце – Володимир-Волинськи міський центр ФЗН «Спорт для всіх»;

ІІІ місце – Нововолинський міський центр ФЗН «Спорт для всіх».

Усі номінанти були нагороджені грамотами, кубками, статуетками, спортивним інвентарем, пам’ятним призами від Всеукраїнського, Волинського центрів ФЗН «Спорт для всіх» та літературою на спортивну тематику від відділення НОК України у Волинській області.

І на закінчення директор Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Володимир Новосад подякував усім за клопітку працю, старання які були прикладені задля популяризації фізичної культури, масового спорту, здорового способу життя серед всіх вікових груп та верств населення за місцем навчання, проживання та відпочинку населення.