«TAFISA Всеукраїнський день ходьби» відбувся в Луцьку

 04.10.2017
Волинська область

1 жовтня 2017 року в місті Луцьку відбувся спортивно-масовий захід «День ходьби» за Всеукраїнською програмою «TAFISA» з нагоди Всесвітнього дня ходьби, який організував Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Захід проводився з метою залучення широких верств населення до занять ходьбою, пропаганди здорового способу життя, залучення населення до проведення активного дозвілля та співпраця центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з органами виконавчої влади та самоврядування щодо популяризації здорового способу життя.

Отож, близько 150 учасників різних верств населення подолали відстань 2 км. у місцях масового відпочинку населення міста. Під час проведення спортивно-масового заходу «TAFISA» фахівці Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» провели Всеукраїнську інформаційно-профілактичну акцію «Відповідальність починається з мене» та інформаційно-пропагандистську кампанію «Червона картка». Акції проводяться впродовж року з метою пропаганди та утвердження здорового способу життя у молодіжному середовищі, підвищення усвідомленості та інформування населення щодо ведення здорового способу життя, підвищення соціальної активності, формування стійких мотивацій до самостійних занять фізичною культурою і спортом.