«Ти зможеш, якщо зміг я!» відбулися на Волині

 28.11.2017
Волинська область

Протягом листопада та грудня 2017 року у Волинській області проходять Всеукраїнські масові спортивні заходи «Ти зможеш, якщо зміг я» серед дітей – вихованців дитячих спеціальних закладів.

Вже традиційно працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» 24 листопада 2017 року завітали до Крупівського навчально-реабілітаційного центру для дітей із вадами зору. Даний захід проводиться з метою утвердження засобами фізичної культури та спорту у дітей, які виховуються в дитячих спеціальних закладах, впевненості у власних силах та зміцнення психологічних й емоційних стосунків між собою.

Заступник директора Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Альона Ковальчук привітала усіх присутніх дітей з початком свята та вручила директору Крупівського навчально-реабілітаційного центру Олегу Дацюку спортивний інвентар від Всеукраїнського центру ФЗН «Спорт для всіх».

Пізнавальні бесіди працівників Центру про важливість здорового способу життя та недопущення шкідливих звичок в рамках Всеукраїнських програм: інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене» та інформаційно-пропагандистської кампанії «Червона картка» вдало поєдналися зі спортивними конкурсами з дартсу, набиванням футбольного м’яча, стрибків зі скакалкою, крутінням обруча, естафет: ведінням баскетбольного м’яча та «Флорболу».

Діти переконливо виявляли свою готовність до спортивного суперництва і відчувалося, що вони мають неабияку потребу у самоутвердженні й готові реалізовувати її у спортивному протистоянні.

Усі учасники щиро подякували працівникам Волинського ОЦФЗН «Спорт для всіх» за спортивне дійство та запрошували приїздити до них частіше. Адже такі заходи вселяють у дітей бажання до занять фізичною культурою, ознайомлюють з різними видами спорту та дають можливість випробувати своє вміння та покращити стан свого фізичного здоров’я.

Усі чемпіони та призери спортивних змагань були нагороджені дипломами та призами від Волинського обласного центру «Спорт для всіх».