У місті Луцьку відбувся Фестиваль «Світ спорту відкритий для всіх»

 12.09.2017
Волинська область

У місті Луцьку відбувся Фестиваль «Світ спорту відкритий для всіх» в місцях проживання та відпочинку населення з нагоди Дня фізичної культури і спорту України/

09 вересня 2017 року в місті Луцьку відбувся Фестиваль «Світ спорту відкритий для всіх» з нагоди Дня фізичної культури і спорту України.

Фестиваль проводився в парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки за Всеукраїнською програмою «Спорт для всіх у парках і скверах».

Організували та провели Фестиваль фахівці Волинського обласного та Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

З привітальним словом до учасників Фестивалю звернувся директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчик, який привітав з державним святом всіх спортсменів та фахівців сфери фізичної культури та спорту, а також усіх небайдужих до здорового способу життя.

Учасниця Олімпійських ігор, майстер спорту України міжнародного класу з легкої атлетики (метання молоту) Ірина Климець привітала усіх присутніх зі святом, побажала вдалих стартів і переможних фінішів на спортивних аренах, здоров’я, щастя і радості від перемог та удач.

Основною метою Фестивалю є здійснення активної пропагандистської кампанії, направленої на залучення громадян до регулярних занять фізичною культурою і спортом, демонстрацію та популяризацію видів спорту і спортивних активностей під час проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів, презентація форм організації змістовного-активного дозвілля.

Програма Фестивалю включала показові виступи юних спортсменів з різних видів спорту, ранкову гімнастику, до якої залучилися учасники заходу. Поряд з цим усі бажаючі прийняли участь у фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходах: настільний футбол, дартс, перетягування линви, стрибки на скакалці, стрибки з місця, вправи з гімнастичним обручем, набивання футбольного м’яча, штрафні кидки баскетбольним м’ячем, піднімання гирі 16 кг, фрізбі, флорбол, набивання тенісного м’яча на ракетці, силомір, естафети «Моя спортивна сім’я».

Усі учасники були задоволені спортивною частиною свята та активно брали участь в конкурсах.

Слід відмітити змагання «Моя спортивна сім’я», до яких долучилися 13 команд, а перемогу святкувала сім’я Мицюк (мама - Оксана та син Давид) з міста Луцька.

Переможці та призери Фестивалю були нагороджені грамотами, дипломами, призами та солодощами від Всеукраїнського, Волинського обласного та Луцького міського центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».