Велопробіг у вишиванках до Дня міста Володимир-Волинський

 01.08.2017
Волинська область

30 липня 2017 року відбувся велопробіг присвячений 1029-ій річниці заснування міста Володимир-Волинський за Всеукраїнською програмою фізкультурно-оздоровчих заходів «ВелоУкраїна».

Велосвято організували управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради спільно з Волинським обласним та Володимир-Волинським міським центрами фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». У заході взяло участь понад 200 велосипедистів у вишиванках різних вікових категорій не лише з м. Володимир-Волинського, а й інших міст області.

Велопробіг проводиться з метою подальшого розвитку велосипедного спорту, його популяризації, підвищення рівня спортивних результатів та майстерності, залучення жителів міста та області до занять фізичною культурою і спортом.

На урочистому відкритті велопробігу виступив мер міста Петро Саганюк, який побажав усім учасникам гарного настрою та вдалих стартів. Колона проїхала 10 кілометрів 300м.

Маршрут пролягав вулицями Ковельська, Драгоманова, Устилузька, Луцька, Привокзальна, Віленська, Цинкаловського, Миколаївська, Генерала Шухевича, Ніла Хасевича, знову Ковельська та фініш – на площі Героїв.

Після завершення велосвята усіх учасників нагородили дипломи, що засвідчують участь у велопробізі.