«Веселі старти» у Міжнародний день захисту дітей

 02.06.2017
Волинська область

1 червня 2017 року працівники Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели свято «Веселі старти», приурочене до Міжнародного дня захисту дітей. Дійство зібрало близько 60 дітей ДНЗ №3 «Зоряний».

Головною метою сьогоднішнього свята є формування у дітей дошкільного віку сталої традиції до занять фізичною культурою і спортом; покращення рівня фізичного стану дітей за допомогою фізичних вправ і рухих ігор ігор; формування основ здорового способу життя та організація змістовного активного дозвілля дітей; формування патріотичних почуттів підростаючого покоління, які засновані на відповідальності та гідності за свою команду.

Три команди сформованих з дітей дошкільного віку «Калинка», «Теремок» та «Казочка» змагалися у п’яти естафетах: «Конкурс капітанів», «Перенеси мішечок», «Садіння картоплі» «Фрізбі», «Переправа». Також команди малювали на асфальті малюнки на спортивну тематику. Кожна команда мала своїх вболівальників, які прийшли подивитися змагання відсвяткути Міжнародний день захисту дітей.

По завершенню свята діти отримали грамоти, нагородну атрибутику і спортивний інвентар від Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та спонсорів.