«Я вмію плавати!» у дитячому таборі «Сонячний»

 22.08.2019
Волинська область

20 серпня 2019 року в дитячо-оздоровчого таборі «Сонячний» відбулися  фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи «Я вмію плавати!» за Всеукраїнською програмою «Школа плавання».

Фахівці Волинського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» ознайомили дітей з правилами поведінки під час занять з плавання на відкритих водоймах, а також провели з дітьми естафети та ігри на воді.

Також відбулась Всеукраїнська інформаційно-пропагандистська акція «Червона картка» - «Реальність починається з тебе». Головними завданнями цих заходів  є пропаганда здорового способу життя засобами соціальної реклами, формування у населення усвідомлення потреби систематичних занять фізичною культурою і спортом, профілактика негативних проявів у суспільстві шляхом залучення громадян до занять фізичною культурою та спортом

Після завершення свята найактивніші учасники отримали призи та дипломи за участь від Волинського обласного відділення НОК України та Волинського обласного центру фізичного здоров‘я населення «Спорт для всіх».