Захід «Молодь за здоровий спосіб життя!» в місті Луцьку

 19.12.2017
Волинська область

16 грудня 2017 року в приміщенні «Біла тура» КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх», провів спортивний захід «Молодь за здоровий спосіб життя!».

Захід був організований комунальним закладом «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» спільно з відділом сім’ї та молоді департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, для юнаків та дівчат схильних до правопорушень та шкідливих звичок. Складні підлітки - це та категорія, яка потребує найбільшої уваги та підтримки від суспільства.

Метою заходу є пропаганда здорового способу життя, формування у молоді відповідального ставлення до свого здоров'я.

Молодь обирає здоров'я – саме так називається молодіжний рух, що шириться Україною та має на меті формування свідомого ставлення до свого фізичного, психологічного здоров'я.

Першим етапом заходу була презентація ГО «Ми плюс» на тему: «Як стати успішним».

Другим етапом були змагання з таких видів спорту:

шахи, шашки, дартс, теніс настільний, настільний хокей.

Юнаки та дівчата з мікрорайонів міста з задоволенням відгукнулись на запрошення організаторів та взяти в ньому активну участь.

По закінченні змагань переможці та призери були нагороджені дипломами КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх» і спортивними призами від відділу сім’ї та молоді департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

Задоволені та щасливі учасники заходу отримали також рекламні флаєри, де прописані адреси та послуги, які надаються в приміщеннях комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради».