Зробимо крок назустріч здоров’ю разом!

 09.08.2017
Волинська область

Під впливом багатьох соціально-економічних та екологічних факторів стан здоров’я громадян України за останні 20 років значно погіршився. Рухаючись у напрямку євроінтеграції у всіх сферах, у тому числі у пропагуванні здорового способу життя, сьогодні Україна використовує найкращі напрацювання щодо привернення уваги громадян до методів збереження і покращення самопочуття, акцентування на негативному впливі шкідливих звичок на людський організм та позитивному впливі регулярних занять фізкультурою і спортом.

Суттєву роль в інформуванні населення щодо визначених питань відіграє соціальна реклама, яка має позитивний вплив на ставлення різних вікових груп та категорій громадян до необхідності збереження власного здоров’я та необхідності соціально відповідального ставлення до себе і навколишнього світу.

Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» розробив соціальну рекламу, що спрямована на досягнення суспільно корисних цілей та популяризації загальнолюдських цінностей, таких як здоров’я, а також вона покликана залучати населення області до здорового способу життя, рухової активності, протидії шкідливим звичкам, збереження соціальної та генетичної цінності людства.

Близько місяця Волинський ОЦФЗН «Спорт для всіх» шукав однодумців, які б змогли допомогти реалізувати цю ідею. На прохання розмістити соціальну рекламу на безкоштовній основі на зовнішніх носіях відгукнулася, на жаль, лише одна компанія. Проте обіцяне у ТзОВ «Волинь Термінал Сервіс» виконали за лічені дні. Відтепер на всіх зупинках громадського транспорту міста Луцька можна ознайомитися з плакатами, що пропагують здоровий спосіб життя та рухову активність.

Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» висловлює щиру вдячність ТзОВ «Волинь Термінал Сервіс» за співпрацю та сподівається, що незабаром до цієї благородної справи долучаться й інші фірми, що займаються рекламою.

ВОЦФЗН «Спорт для всіх» закликає волинян потурбуватися про своє здоров’я і займатися фізичною культурою та спортом! Зробімо крок назустріч здоров’ю разом!