«День захисту дітей» пройшов у місті Василівка

 06.06.2016
Запорізька область

1 червня 2016 року в Запорізькій області у м. Василівка в перший день літа до вихованців дитячих садочків міста завітало свято здоров'я та спорту «Веселі старти» з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей.

Організаторами спортивного свята виступили КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради, Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА, Василівська міська рада, Василівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Спортивне свято проводилося з метою: залучення дошкільнят до проведення активного дозвілля, розвитку рухових умінь, навичок і фізичних якостей за допомогою рухливих ігор, популяризації здорового способу життя

В святі здоров’я та спорту взяло участь 4 дошкільні заклади м. Василівка.

В кожному із закладів маленькі вихованці показали свої спортивні вміння, порадували віршами, піснями та танцями на спортивну тематику. В кожному закладі нас очікувала своя програма свята, позитивна атмосфера, посмішки малечі та теплий прийом гостей.

Міський голова Людмила Цибульняк, заступник директора обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Світлана Макаренко та директор Василівського міського центру «Спорт для всіх» Олександр Мандичев привітали дітей зі святом, побажали міцного здоров'я, яскравого літнього відпочинку, посмішок на обличчі та вручено подарунки для рухливих ігор.

Кожен дитячий заклад отримав набір дитячих іграшок від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР та спонсорів.