Досвідчені оріхівці!

 04.12.2015
Запорізька область

В спортивному комплексі Василівського ФОКу «Таврія» відбулися змагання з футзалу серед ветеранів, які традиційно проводить КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради за підтримки управління молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації.

Шість команд виборювали нагороди турніру: «Гірник» Дніпрорудне, «Таврія» Василівка, «Ветеран» Оріхів, ФК «Петрівка» Приморський район, «Ветеран» Мелітополь та «Восток» Запоріжжя. Змагались спортсмени-ветерани яким виповнилося 50 років. Після попередніх ігор до фінальної частини вийшли 4 команди. За третє місце запорізький «Восток» в напруженій боротьбі здолав опір ФК «Петрівка» 3-2. У фінальному двобої за перше місце між оріхівськими та дніпрорудненськими ветеранами єдиний м’яч, який забив Валерій Бондаренко, приніс перемогу оріхівцям 1-0.

За підсумками змагань були визначені кращі гравці: воротар «Гірника» Олександр Літвін та гравець команди «Восток» Василій Дьомушкін, які отримали призи від організаторів турніру.

Переможцям та призерам турніру директор обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Олег Рибченко вручив кубки, медалі та грамоти.