Фестиваль пляжного футболу

 24.08.2016
Запорізька область

21 серпня 2016 року на спортивному майданчику центрального міського пляжу в місті Запоріжжі відбувся відкритий турнір з пляжного футболу серед юнаків 2000-2001 р. н. в рамках проведення Всеукраїнської акції «Олімпійське літо» та відзначення 25-ої річниці Незалежності України.

Організаторами змагань виступили: КЗ «Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради, Управління спорту та фізичної культури Департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради.

Змагання проводились з метою: залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, організації активного відпочинку, виховання дітей та молоді у напрямку гармонізації розвитку фізичних і морально-вольових якостей засобами фізичної культури і спорту, пропаганда здорового способу життя серед широких верств населення.

У турнірі прийняли участь 6 команд «Мегаполіс», «Голкіпер», «Аякс-2», «Аякс», «Таврія-2» та «Таврія».

Команди зіграли за коловою схемою кожний з кожним. Отримавши перемогу у всіх іграх команда «Таврія» з міста Василівка Запорізької області посіла перше місце.На другому місці команда «Голкіпер» і третє місце посіла команда «Аякс».

Після завершення спортивних змагань з привітальним словом виступив головний спеціаліст обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» ЗОР Володимир Біляєв та головний суддя змагань Юрій Кравченко .

Команди переможець та призери були нагороджені кубком, грамотами та медалями від обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» ЗОР та управління спорту та фізичної культури департаменту спорту, сім'ї та молоді Запорізької міської ради. Кращим гравцем турніру було визнано Ярослава Олейникова з команди «Голкіпер», який отримав приз від КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР.

Усі учасники отримали масу задоволення, бадьорості та позитиву. І як завжди

після гарячих футбольних баталій, нагородження та фотосесії учасники турніру з задоволенням купались у Дніпрі, насолоджуючись останнім місяцем літа.

КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР висловлює велику подяку керівництву команд-учасниць змагань за участь та співпрацю у проведенні Всеукраїнської акції «Олімпійське літо».