Фестиваль «Світ трудової молоді» пройшов на узбережжі Азовського моря

 08.06.2016
Запорізька область

3-4 червня 2016 року трудова молодь області втретє зібралася на фестивалі «Світ трудової молоді», який цього року пройшов на узбережжі Азовського моря на базі відпочинку «Приморська Галатея» в смт Кирилівка, Якимівського району, Запорізької області. Участь у фестивалі взяли понад 100 молодих представників різних промислових підприємств, установ та організацій регіону.

Захід організовано Управлінням молоді, фізичної культури та спорту ОДА, КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР, обласний центр патріотичного виховання молоді, обласний центр молоді .

Захід проводився з метою залучення різних верст населення до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганди здорового способу життя, організації активного та змістовного дозвілля.

У перший день фестивалю активна трудова молодь Запорізького краю позмагалася за літній кубок КВК, проявляли свою спортивну підготовку та майстерність у пляжному волейболі, настільному тенісі, та танцювальному батл-конкурсі .

Другий день фестивалю запам’ятався блискучою грою «ЩО? Де, Коли?»

Серед учасників обласного фестивалю велася запекла боротьба була позитивна атмосфера, та незабутні емоції від самої гри.

Усі учасники були нагороджені кубками, медалями та грамотами обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» та призами від молодіжної організації ВАТ МК «Запоріжсталь».