“Мама, тато, я – спортивна сім’я!”

 11.05.2019
Запорізька область

11 травня 2019 року у м. Мелітополь на Запорізькій області в ДЮСШ № 3  відбулися обласні змагання “ Мама, тато, я – спортивна сім’я! ” в залік обласної спартакіади серед збірних команд міст, сільських районів та ОТГ під гаслом «Здорова молодь –здорова нація». 

Захід був присвячений  Міжнародному Дню сім’ї. 

Організаторами обласного фестивалю виступили КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради   спільно з Управління молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації, Запорізького обласного відділення НОК України, Управління Мелітопольської міської ради та міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» .

Змагання проводились з метою: залучення сімей до систематичних занять фізичною культурою та спортом, здорового способу життя та визначення переможця для участі у Всеукраїнських змаганнях .

З привітальним словом на відкритті виступив начальник Управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради Андрій Жорняк та головний фахівець обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» ЗОР Ірина Клець.

Це були одні з наймасовіших обласних змагань «Мама,тато,я - спортивна сім’я» де прийняли участь 14 команд. Перед учасниками змагань з показовими виступами, виступили вихованці спортивних шкіл, клубів за місцем проживання.

 За підсумками змагань переможцями стали:

1 місце – сім’я «Фоміних» Камянсько-Дніповської ОТГ;

2 місце – сім’я «Єрьоменко» Водянської ОТГ;

3 місце – сім’я «Череваті» Запорізький р-н.

Переможці та призери були нагороджені медалями, грамотами та спортивним інвентарем. Кожна сім’я за участь у змаганнях отримала втішні подарунки від ОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР та Запорізького обласного відділення НОК України.

Задоволення від спільної участі у цьому заході, біганини, азарту, перемог і розчарувань, спілкування та класного настрою отримали  дорослі і дітвора.

Переможці будуть готуватися до фіналу Всеукраїнського фестивалю який планується у  м. Києві, вересні 2019 року.