Мелітопольські ветерани - переможці!

 01.09.2016
Запорізька область

Комунальним закладом «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради за підтримки Управління молоді, фізичної культури та спорту обласної державної адміністрації з 26 по 28 серпня 2016 року у на стадіоні «Олімпієць» міста Приморськ було проведено традиційний обласний турнір з футболу серед ветеранів віком 50+.

В цьому році прийняти участь у заході, який був присвячений Дню Незалежності України, прибули близько 100 учасників. За перемогу боролися команди міст Мелітополя, Токмака, Пологівського, Веселівського, Василівського та Приморського районів.

В матчі за третє місце зустрілися місцеві футболісти та гості з Веселівського району. Перемога з рахунком 2-0 принесла бронзові нагороди ветеранам з Приморського району (тренер Віктор Янчев).

У двобої за перше місце зустрілися Мелітопольці та команда «Таврія» з Василівки (тренер Юрій Мицик). Перемогу та перше місце здобули ветерани міста Мелітополь(тренер Віктор Долматов).

Кращим гравцем турніру визнали ветерана з села Петрівка Приморського району Віктора Янчева, який отримав приз від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Команди були нагороджені кубками, медалями та грамотами обласного центру. Нагородження проводив перший заступник голови Запорізької обласної федерації футболу Петро Гончарук.

Керівництво комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради висловлює подяку директору стадіону «Олімпієць» Владиславу Хіцаю за підготовку спортивної базі для проведення заходу.