Нагороджено переможців обласного конкурсу «SPORT STAR 2017»

 08.09.2017
Запорізька область

Урочиста церемонія нагородження відбулася в кінотеатрі ім. Довженка з нагоди Дня фізичної культури та спорту в Україні. Участь в урочистостях взяли спортивні працівники області, спортсмени, тренери, спортивні організації, федерації з видів спорту, дитячо-юнацькі спортивні школи, заклади спортивного профілю та фізкультурно-спортивні товариства.

Обласний конкурс «SPORT STAR 2017» організовано Запорізькою облдержадміністрацією, обласним відділенням НОК України та КЗ «Запорізька обласна школа вищої спортивної майстерності» ЗОР, КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» ЗОР.

Переможці були визначені у 14 номінаціях за результатами виступів спортсменів на міжнародних змаганнях, за найбільш вагомі досягнення у професійній діяльності та найкращу роботу у сфері фізичної культури та спорту у 2016-2017 роках. Переможець у кожній з них отримав статуетку «SPORT STAR».

У рамках заходу гості свята також приділили увагу обласній виставці «Спортивні досягнення Запорізького краю», фотовиставці запорізьких спортсменів призерів та чемпіонів Олімпійських ігор за всі роки, а також «Автограф сесії» - експрес-інтерв’ю та фотосесії. Окремо працювали виставка ретро-автомобілів, спортивної атрибутики та сувенірів спортивних організацій.