Нас стає більше!

 22.10.2015
Запорізька область

В Запорізькій області комунальним закладом «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради постійно проводиться робота щодо розвитку мережі центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Результатом цієї роботи у 2015 році є створення у Василівському районі Підгірненського сільського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

Створення центру поліпшить умови для реалізації права громадян на заняття фізичною культурою і спортом, задоволення їх потреб в оздоровчих послугах за місцем проживання та в місцях масового відпочинку. Робота центру дасть можливість залучення широких верств населення до регулярних занять фізичною культурою та спортом, організації та проведення змагань, показових виступів, спортивних свят та інших заходів.

 

Адміністрація комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради висловлює щиру подяку голові Підгірненської сільської ради Юрію Вікторовичу Живиці за небайдуже ставлення до питань фізичної культури та спорту в сільській місцевості та створення центру.